כבר הרבה שנים שאנחנו מחפשים דרך לפלפל את הסקס. כולם יודעים שברגע שהשגרה מגיעה אז כל דבר טוב פשוט מתחיל להיות משעמם, צריך להגיד את זה ואין בזה בושה. לא מעט זוגות מוצאים את עצמם מחפשים פתרונות ושדרוגים לחיי המין. חלק מזה זאת גם ספרות סקסית. סיפורים מחרמנים וספרות אירוטית או סיפורי סקס יכולים לגרום לחרמנות מדהימה. לא חשבנו שזה באמת יפתח בפנינו עולם חדש וכשזה קרה אמרתי שחבל שלא עשינו את זה קודם. אם גם אתם עשרות שנים ביחד ואתם תוהים איך זה יעזור לכם אתם ממש לא לבד. תקשיבו לסיפור שלנו, אנחנו מאמינים שאתם הולכים להזדהות.
סיפורים מחרמנים הצילו לנו את הסקס
לפני כמה חודשים חגגנו 27 שנה ביחד! תשמעו, זה לא הולך ברגל וזה גם לא רץ. זה בערך עולה במדרגות ולפעמים גם נתקע באמצע. באותו היום שבו חגגנו וכשאני אומרת 'חגגנו' אני מתכוונת לבעצם לצאת לאותה מסעדה שאנחנו הולכים אליה 27 שנה, בעלי פתאום בא עם הצעה. הסתכלתי מסביב, הרגשתי את השגרה המשעממת שבאמת, התרגלתי אליה, רק לא היה מזיק לשנות אותה ופקחתי עיניים תוהות להצעה שלו. "בואי נתחיל לקרוא סיפורים סקסיים ואולי נגלה דברים שלא ידענו" הוא אומר לי תוך כדי שהוא נוגס בבשר שלו. "ביחד? או כל אחד בנפרד?" שאלתי ולא הבנתי עד הסוף למה הוא מתכוון. "כן, סיפורים מחרמנים ביחד" ממשיך תוך כדי לעיסה. "בסדר, הולך, כל עוד אני קובעת על מה אנחנו קוראים" השבתי. לא נראה לי שהוא ציפה לתגובה הזאת כי נראה קצת היה לו קשה ללעוס פתאום וככה התחלנו לקרוא סיפורי סקס מדהימים.
כל מה שהכרנו היה סקס ביננו, לא שום דבר אחר. גילינו שיש בדס"מ, עולם שלם של שליטה מחרמן בטירוף. גילינו שיש זוגות שמתחלפים עם זוגות אחרים, סיפורי סקס גיי שהדליקו אותי ממש ולא ידעתי בכלל שנשים יכולות להידלק מזה ועוד פנטזיות שמי בכלל חשב שיעברו לי בראש. שיתפתי אותו בהכל וגיליתי שהוא ממש בעניין. קבענו ערב נעים בבית. הדלקתי נרות, מצעי סאטן, ביגוד סקסי, מוזיקה חושנית ומילאתי אמבט במים חמים וקצף אמבט בריח משכר. כל מה שצריך בשביל לילה ארוך שלא נרצה לשכוח. במגרה אפילו דאגתי לשים ויאגרה טבעית אם הוא ירגיש לחוץ וירצה לקחת. באמת שדאגתי שהכל יהיה מושלם.
הוא נכנס בדלת ואני כבר הייתי לבושה בבגד סקסי, תחרה שחור, חשוף בפטמות, בכוס, בתחת, נעלי עקב שחורות גבוהות ולק אדום בוהק שהתאים לשפתון האדום שדאגתי שיהיה עלי ממש כמה דקות לפני שהגיע. שתקתי ולא אמרתי מילה, רק חייכתי. הוא התיישב על המיטה ושאל מה עושים הלילה. פתחתי לו את העניבה, קשרתי את הידיים שלו מאחור וירדתי על הברכיים. ברגע שאספתי את השיער לצד הוא כבר הבין מה הולך לקרות, רק עניין קשירת הידיים קצת הפתיע אותו. אותי לא, כשקראנו סיפורי פורנו על שליטה ובדס"מ הרגשתי שבא לי לקחת שליטה. תוך כדי שהידיים שלו קשורות מצצתי לו מציצה עמוקה ואיטית. לא נתתי לו לגמור לי בפה, לא נתתי לו לעשות לי כלום. הפשטתי אותו לאט לאט, השכבתי אותו על המיטה על הגב ועליתי עליו. הזין שלו היה כל כך גדול וקשה ולא יכולתי להפסיק לזוז ולרכב עליו. רכבתי עליו כשהוא חסר שליטה לחלוטין, לא יכול לגעת בי, לא יכול להכניס אצבעות, לאונן תוך כדי, כלום. כולו היה שלי. זיינתי אותו ככה עד שהוא כבר לא יכל יותר להתאפק וגמר לי עמוק בתוך הכוס.
נשכבתי על המיטה לידו, מסדירה נשימה, מתירה את הקשר של העניבה מהידיים שלו. הוא נשק לי נשיקה ארוכה ורטובה. "בפעם הבאה אני" אמר וקרץ וקם למקלחת. אני נשארתי לעוד סיבוב עם עצמי כשהוא היה במקלחת, לא הספיק לי. מי ידע שסיפורי סקס יביאו אותי לשיאים כאלה.