סיפור מוקלט, כ-3 דקות, מסופר בקולה של בחורה שלא אומרת את שמה. היא הולכת ברחוב בשמלה שחורה קצרצרה וחוטיני, רואה אותך, ומאותתת לך לבוא אחריה לסמטה חשוכה. מה שקורה שם על הקיר, לפני שהיא ממשיכה לבנק. לחצו על הנגן, או קראו את הסיפור בכתב למטה.
קו ההיכרויות של גוד סקס: פתוח מרוב הטלפונים, שיחה אחד על אחד, דיסקרטי לגמרי.
הסיפור בכתב
אני הולכת ברחוב, השיער השחור שלי מתנופף ברוח. אני לובשת שמלה שחורה קצרצרה, כזאת שכשאני מסתובבת, מגלה חלקים מהישבן העגול שלי. מתחת לשמלה יש לי חוטיני קטן ושחור, שנכנס לי עמוק לתוך הישבן, ועושה לי חשק למשהו טוב. אני רואה אותך הולך מולי. הגוף החטוב שלך מדליק אותי, ולכן אני מאותתת לך לבוא אחריי. אתה הולך אחריי עד לתוך סמטה חשוכה, ושם, ללא כל התראה, מצמיד אותי לקיר, ואני מרגישה איך אתה מתחיל להתקשות שם, מתחת לג'ינס שלוחץ עליך.
אני שולחת יד ופותחת את כפתורי הג'ינס שלך, מפשילה גם את התחתונים שלך, ומתחילה למשש את הזין הגדול שלך. אוח, איזה זין. ואת הביצים. אתה מסובב אותי במכה אחת, מרים את השמלה שלי ונותן לזין שלך להתחכך בישבן שלי, ואני מרגישה איך המיצים בכוס שלי מתחילים לצאת. אוי, אתה קורע מעליי את התחתונים, עושה צעד אחורה, מטפס עם הידיים שלך עד לשדיים הגדולים שלי ומושך אותי מהשדיים, עד שאני מרגישה שהזין שלך חודר לי לאט בין הישבנים.
אוי, כן. אתה מושך אותי חזק יותר, אוי כן. יד אחת שלך יורדת למטה ומתחילה לענג את הדגדגן שלי. אוי, כן, אתה כל כך טוב, ואני מרגישה אותך מתנפח בתוכי, וגם הדגדגן שלי מתנפח. אוי, איזה טוב, זה כל כך טוב. אתה יוצא ממני מהר, הופך אותי ומצמיד אותי לקיר. אני מפסקת את הרגליים שלי סביב המותניים שלך, וכפות הרגליים שלי מכוונות את הישבן שלך לכיוון הכוס שלי, והנה אתה שוב חודר אליי, כן.
אה, אתה מזיין אותי חזק על הקיר. כן. אני מרגישה את כל הגוף שלי מתכווץ, והכוס שלי רוצה אותך עוד ועוד. אוי, אני מרגישה שגם אתה מתחיל להתנפח בתוך הכוס שלי. אוי, אוי, אני כל כך רוצה לגמור ולהרגיש אותך משפריץ את המיץ החם שלך בתוך הכוס הרטוב שלי. בוא אליי, חמוד, בוא אליי ובוא נגמור ביחד, כן. אוי, זה היה כל כך טוב.
תודה לך. ועכשיו, אני ממהרת לבנק.
הסיפור הוקלט על ידי אחת הבנות של גוד סקס. יש לכם סיפור משלכם? שלחו לנו ונפרסם.


